Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Krakonošovy drny
Rösti - smažená nebo pečená příloha
Hrníčkové rohlíčky a pletýnky
Hlávkový salát se smetanou
Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…
Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím
Papriková smetanová omáčka
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Sacher dort
Rizoto s masem
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví
Perníčky