Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Polévka z růžičkové kapusty
Domácí kečup
Sumec dle baštýře Jardy
Senzační schwarzwaldský dort
Staročeské zelí s kroupami a uzeným
Přírodní plátek se šunkou a žampiony
Meruňkový koláč z cukety
Jednoduché smetanové žampiony na špeku
Nepečené Cake Pops
Grilovaný losos ve slanině
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Okurky ve vinném octě
Klasický burger