Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Kachna plněná brambory
Tvarohovo-ananasové řezy
Cibulová pizza z listového těsta
Játrové knedlíčky
Šunkofleky-klouzáky
Ovocný salátek
Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Skvělý pečený čaj
Zapečená kuřecí prsa
Tudelská zeleninová polévka
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení