Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Lístkoví šnečci s marmeládou
Jemná cuketová pomazánka s ricottou
Zlatý kokosovo-mrkvový koláč
Double švestkový koláč
Ragú z divočáka na švestkách
Cuketová bábovka s ovocem
Bramborový guláš s hlívou
Rajčatový salát s bazalkou
Koprová omáčka s hříbky
Marinované řecké kuře
Hrnková bublanina s třešněmi
Kofty s tzatziki
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický burger
Jahodové nanuky
Poke bowl s lososem
Koláč s ricottou a bílou čokoládou