Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Selské sendviče
Krůtí stehna se zeleninou
Vynikající zmrzlinový pohár
Pomerančová bábovka II.
Čokoládový Baileys
Nivové kremrole
Smažený tvarůžek v hermelínu
Noky se špenátem a ricottou
Pomazánka z uzené makrely a pečeného…
Pečené papriky se sýrem, rajčaty a…
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Hrušková povidla
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Makový koláč se švestkami a mandlemi
Cuketové placičky
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou
Ratatouille IV.