Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Mleté maso se špenátem
Krůtí ragú se žampiony
Mrkvová pomazánka
Ovocno-tvarohový koláč
Ředkvičkový salát se šunkou
Tvarohová bábovka se švestkami - ,…
Kuřecí maso na houbách se smetanou
Citronovo-tvarohová buchta
Míša řezy - jen dvě vejce: po našem
Losos v sezamu s nudlemi
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Hrušková povidla
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Makový koláč se švestkami a mandlemi
Cuketové placičky
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou
Ratatouille IV.