Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Bábovka s jablky a ořechy
Zapečená krupicová kaše
Kuře „strejdy z Hlinska“
Medové perníčky hned k jídlu
Salát se sýrem feta
Cannelloni s boloňskou omáčkou a…
Nádivka do kuřete, kachny, husy a…
Rychlý salát s kozím sýrem
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Lemon curd
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou