Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Grilovaný banán
Pivní vrabci
Hovězí vývar s nudlemi
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Dušené vepřové maso s hlívou
Segedín s knedlíkem po našem
Domácí vepřová šunka
Cuketová buchta ala brownies
Rajská polévka se špeclemi
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Řepánky
Vláčný perník s jablky
Vanilkový cheesecake