Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Víno z bezinek
Babské kuře
Pikantní gyros v housce
Hovězí na víně se zeleninou
Pivní krkovička z pečícího sáčku
Fazolky s vepřovou panenkou
Jednoduché sýrové chuťovky (slané…
Kuskus se zeleninou a tuňákem
Krémová houbová polévka
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Tatarák s kapary
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Halloweenské cupcakes
Rizoto s kuřetem a liškami
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem