Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Gratinovaný losos
Vídeňský bramborový salát s kysanou…
Cuketo-kokosový zákusek
Bramboráky sváteční
Bryndzová pomazánka
Křehký, výjimečně dobrý makový koláč
(nejen) Jahodovo-tvarohový dezert z…
Drobenkový vločkový koláč - snadno,…
Zapečené mačkané brambory
Zapečený flatbread s kuřetem a…
Polévka z lišek
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Dršťková z bedel
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Rizoto s kuřetem a liškami
Kaldoun s játrovými knedlíčky