Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Kakaový koláč s tvarohem
Bábovka MARGOT
Hrníčková buchta
Těstovinový salát s nakládanou…
Kuřecí nudličky v pepřové omáčce
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Banánová zmrzlina - zdravá - 1…
Sernik neboli tvarohový dort od Jirky…
Rychlé červené kari s krevetami
Minestrone
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…