Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Tvarohový koláč s jahodami
Sumec dle baštýře Jardy
Meruňkový závin
Česneková plec
Brokolicová (květáková) roláda
Cuketa v sýrové omáčce
Nakládané karotky
Volské oko v chlebu
Vegetariánské špízy s feta sýrem na…
Mexický hrnec s rýží
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Kachní paštika
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Banánové lívance s kokosem a jablky
Pečené bramborové lupínky