Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků
Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Těstovinový salát se šunkou
Přírodní plátek s křenovou omáčkou
Bloody Mary II.
Žampionové placičky (karbanátky)
Brownies - vláčné a kypré :-)
Zapečené brambory s květákem a rajčaty
Vydatná česnečka z uzených žeber
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Polévka z medvědího česneku s pestem
Zapečené brambory s masem a smetanou
Krtkovy muffiny
Buřty na pivě
Mandlová kuřátka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Hrášková šakšuka
Kuřecí prsa po asijsku