Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Kapr pečený s bylinkami na másle
Vdolky paní Slávky
Těstovinový salát s nakládanou…
Ořechové banánky
Celerová pomazánka s česnekem
Borůvkový koláč - jednoduchý a výborný
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Zaječí paštika s cibulkou
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Mini pizzy calzone II.
Jahodová bublanina
Bezový sirup za studena
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Jahodové knedlíky raz dva
Havajské kuře huli huli
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou