Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny
Pečený amur se žampiony a cibulí
Mufínky
Andělská roláda
Krevety s rýžovými nudlemi
Zapečené brambory s brokolicí,…
Pohankové zeleninové placky
Švestkové (třešňové) šátečky s…
Marinovaná červená řepa - sladkokyselá
Chilli con carne s kořeněnými oříšky…
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou