Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Jablečný štrůdl
Olejová bábovka s kakaem
Dvojbarevný jablečný koláč
Těstoviny se špenátem a žampiony
Vynikající vánoční štola
Jednoduchá schwarzwaldská šunka se…
Patizonová směs - bezmasá
Krůtí prsa s karotkou a fazolkami
Zeleninová polévka s černou čočkou
Risotto se špenátem a bylinkami
Meruňkový kompot
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rybízová bábovka
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…