Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Bylinkový řízek na česnekovém oleji
Pařížské rohlíčky II.
Placičky z bramborové kaše
Vepřové kotlety v leču
Klasický houskový knedlík
Whiskey Sour - koktejl
Hermelínová omeleta
Houbová pohanka - pohankový kuba
Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou…
Tortilla s paprikou a pórkem
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koláč z rebarbory
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Chřestový salát s vejcem