Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Kuřecí stehýnka na medu II.
Vepřové řízky po moravsku
Melounové jednohubky (salát)
Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…
Pečená krůta s pečenými brambory a…
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Angreštové / rybízové knedlíky
Bramborovo-žampionová polévka se…
Fajitas v tortille
Domácí rybízová marmeláda
Krůtí špízy yakitori
Jahodové nanuky
Cuketovo-brokolicový krém
Domácí zázvorovo-citronová limonáda
Poke bowl s lososem
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger