• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Jiřinčin mls
Napište svůj komentář k receptu

Jiřinčin mls

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jiřinčin mls
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 2
      polohrubá mouka
    • 1
      hrnek moučkový cukr
    • 1
      vanilkový cukr
    • 1
      prášek do pečiva
    • 0,50
      hrnek mléko
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      ks šlehačka
    • 2
      ks vejce
    • margotka
    • 100
      g máslo
    • 100
      g moučkový cukr
    • 2
      lžíce kakao
    • 2
      lžíce hnědý rum
    • 1
      ks žloutek

Postup přípravy receptu

1
Smícháme sypké směsi, přidáme jemně nastrouhanou Margotku, vejce, přidáme mléko, šlehačku a olej. Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech (nebo peč.papír) a dáme do trouby na 175 °C a pečeme asi 30 minut.
2
Na ještě teplý moučník namažeme krém, který jsme vytvořili smícháním másla a žloutku (veškeré ingred. by měly mít pokojovou teplotu), přidáme cukr, kakao a trochu rumu. (Kdyby se krém srazil, stačí ho jen trochu ohřát např. v mikrovlnné troubě a on se krásně spojí a až trochu vychladne, můžeme jej namazat na moučník).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paprikový mls

Paprikový mls

Letní mls

Letní mls

Kuřecí mls

Kuřecí mls

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 9. 5. 2006 11:02

    Opravdu skvělý zákusek.Příště udělám plechy dva,jelikož je nás doma 5,tak jeden byl málo.

  • Jana Kutačová | 25. 4. 2006 08:24

    Už jsem si to v marketu ověřila.Netušila jsem,že se dělají i menší tyčinky.Do tohoto receptu však patří ta 100g čokoládka Margot

  • Magda | 25. 4. 2006 08:00

    Margotka má 100 gramů.Dělají se teď i menší tyčinky a ty mají do 50gr.

  • Jana Kutačová | 24. 4. 2006 16:31

    Paní Jano mockrát děkuji za upřesnění té gramáže.

  • Jana Kutačová | 24. 4. 2006 15:34

    Já si myslela,že Margotka je už od mého dětství pořád stejné velikosti.Gramáž opravdu teď zpaměti nevím( tipovala bych 125g),ale co nejdříve Vám to zjistím přesně.:o)

  • Jana Louny | 24. 4. 2006 14:58

    Ted jsem jednu snedla,tak vam aspon mohu napsat,ze je 100g.

  • Hana | 24. 4. 2006 12:53

    Jaká velká Margotka - gramáž prosím.

  • Anonym | 24. 4. 2006 09:47

    Krém částečně nasákne do těsta a zbytek zůstane napovrchu.Je to opravdu moc dobré a krém je krásně hlaďounký.

  • jana Louny | 24. 4. 2006 09:43

    Muzu se zeptat,proc se maslovy krem dava na teply kolac?Neroztece se ta napln?Dekuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nápoje
Nápoje Svačina Pozdní večeře Pečení Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hnědý rum Kakao Margotka Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Šlehačka Vanilkový cukr Vejce Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krevety v těstíčku

Krevety v těstíčku

Cuketo-kokosový zákusek

Cuketo-kokosový zákusek

Americké muffiny

Americké muffiny

Rychlá kuřecí roláda z řízků

Rychlá kuřecí roláda z řízků

Brokolicovo-bramborové placičky

Brokolicovo-bramborové placičky

Rychlý jahodový koláč

Rychlý jahodový koláč

Krémová zeleninová polévka

Krémová zeleninová polévka

Pudinkové lívanečky (DUKAN)

Pudinkové lívanečky (DUKAN)

Kulaté kynuté knedlíky - příloha

Kulaté kynuté knedlíky - příloha

Doporučujeme

40 minut
Meruňkové knedlíky z pařeného těsta

Meruňkové knedlíky z pařeného těsta

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

53
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
43
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
42
Dýňová tortila
Dýňová tortila
32
Šopský salát
Šopský salát
27
Máslové řízky
Máslové řízky

Zajímavé články

Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy šéfkuchaře, jak připravit kuře, hovězí steak i ryby, aby byly dokonalé
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy…
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů, kterými ohromíte i babičku
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů,…
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si jednoduše zamilujete!
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si…
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend ideálním dezertem do vedra
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend…
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je ještě můžete natrhat
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je…
AHA.cz Pusto, prázdno: Takový konec u Rolins a Nedvěda nikdo nečekal

Pusto, prázdno: Takový konec u Rolins a Nedvěda nikdo nečekal

Mimibazar Opálená pokožka bezpečně a chytře. Jak na to?

Opálená pokožka bezpečně a chytře. Jak na to?

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Barťáka milovaly i zahraniční celebrity. Prohlédněte si 10 fotek, které to dokazují

Barťáka milovaly i zahraniční celebrity. Prohlédněte si 10 fotek, které to dokazují

Ženy.cz Jak zvládnout nezávaznou konverzaci? Small talk láme ledy

Jak zvládnout nezávaznou konverzaci? Small talk láme ledy

Blesk.cz ONLINE: Hvězdy se slétají na slavný festival: Vary jdou do varu! Bartoškův syn úřaduje před Puppem

ONLINE: Hvězdy se slétají na slavný festival: Vary jdou do varu! Bartoškův syn úřaduje před Puppem

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy 10 jmen spojených s výbušnou povahou a sobectvím: Kdo patří mezi největší choleriky a snadno se rozčílí?

10 jmen spojených s výbušnou povahou a sobectvím: Kdo patří mezi největší choleriky a snadno se rozčílí?

  • Recepty.cz
  • Jiřinčin mls
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact