• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jiřinčin mls
Napište svůj komentář k receptu

Jiřinčin mls

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jiřinčin mls
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 2
      polohrubá mouka
    • 1
      hrnek moučkový cukr
    • 1
      vanilkový cukr
    • 1
      prášek do pečiva
    • 0,50
      hrnek mléko
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      ks šlehačka
    • 2
      ks vejce
    • margotka
    • 100
      g máslo
    • 100
      g moučkový cukr
    • 2
      lžíce kakao
    • 2
      lžíce hnědý rum
    • 1
      ks žloutek

Postup přípravy receptu

1
Smícháme sypké směsi, přidáme jemně nastrouhanou Margotku, vejce, přidáme mléko, šlehačku a olej. Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech (nebo peč.papír) a dáme do trouby na 175 °C a pečeme asi 30 minut.
2
Na ještě teplý moučník namažeme krém, který jsme vytvořili smícháním másla a žloutku (veškeré ingred. by měly mít pokojovou teplotu), přidáme cukr, kakao a trochu rumu. (Kdyby se krém srazil, stačí ho jen trochu ohřát např. v mikrovlnné troubě a on se krásně spojí a až trochu vychladne, můžeme jej namazat na moučník).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paprikový mls

Paprikový mls

Letní mls

Letní mls

Kuřecí mls

Kuřecí mls

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 9. 5. 2006 11:02

    Opravdu skvělý zákusek.Příště udělám plechy dva,jelikož je nás doma 5,tak jeden byl málo.

  • Jana Kutačová | 25. 4. 2006 08:24

    Už jsem si to v marketu ověřila.Netušila jsem,že se dělají i menší tyčinky.Do tohoto receptu však patří ta 100g čokoládka Margot

  • Magda | 25. 4. 2006 08:00

    Margotka má 100 gramů.Dělají se teď i menší tyčinky a ty mají do 50gr.

  • Jana Kutačová | 24. 4. 2006 16:31

    Paní Jano mockrát děkuji za upřesnění té gramáže.

  • Jana Kutačová | 24. 4. 2006 15:34

    Já si myslela,že Margotka je už od mého dětství pořád stejné velikosti.Gramáž opravdu teď zpaměti nevím( tipovala bych 125g),ale co nejdříve Vám to zjistím přesně.:o)

  • Jana Louny | 24. 4. 2006 14:58

    Ted jsem jednu snedla,tak vam aspon mohu napsat,ze je 100g.

  • Hana | 24. 4. 2006 12:53

    Jaká velká Margotka - gramáž prosím.

  • Anonym | 24. 4. 2006 09:47

    Krém částečně nasákne do těsta a zbytek zůstane napovrchu.Je to opravdu moc dobré a krém je krásně hlaďounký.

  • jana Louny | 24. 4. 2006 09:43

    Muzu se zeptat,proc se maslovy krem dava na teply kolac?Neroztece se ta napln?Dekuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nápoje
Nápoje Svačina Pozdní večeře Pečení Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hnědý rum Kakao Margotka Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Šlehačka Vanilkový cukr Vejce Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Karbanátky z tofu

Karbanátky z tofu

Senzační řezy z velkého plechu

Senzační řezy z velkého plechu

Majolkové houstičky

Majolkové houstičky

Zapečená brokolice s krabími tyčinkami

Zapečená brokolice s krabími tyčinkami

Kuře s rýží na kari

Kuře s rýží na kari

Listové řezy s rumovou polevou

Listové řezy s rumovou polevou

Brambory na plechu s bylinkami

Brambory na plechu s bylinkami

Dvoubarevný roládový pařížský dort

Dvoubarevný roládový pařížský dort

Špenátový kuskus

Špenátový kuskus

Doporučujeme

60 minut
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

118
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
82
Brokolice se slaninou (nejen) z remosky
Brokolice se slaninou …
80
Švestkový koláč bez lepku s drobenkou
Švestkový koláč bez…
65
Chilaquiles s mletým hovězím
Chilaquiles s mletým…
62
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…

Zajímavé články

Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat, švestek nebo jablek a doplňte jím sýry i maso
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat,…
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm potřebujete vědět
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm…
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou zeleninu ze zahrádky? Poradíme vám!
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou…
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si poklad, který oceníte nejen v zimě
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si…
AHA.cz Etzler rudý vzteky! Jde o Bohdalovou

Etzler rudý vzteky! Jde o Bohdalovou

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Ženy.cz Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Blesk.cz Kolosální smutek za Armaniho (†91): Davy u rakve i slzy Donatelly

Kolosální smutek za Armaniho (†91): Davy u rakve i slzy Donatelly

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

  • Recepty.cz
  • Jiřinčin mls
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact