• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jiřinčin mls
Napište svůj komentář k receptu

Jiřinčin mls

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jiřinčin mls
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 2
      polohrubá mouka
    • 1
      hrnek moučkový cukr
    • 1
      vanilkový cukr
    • 1
      prášek do pečiva
    • 0,50
      hrnek mléko
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      ks šlehačka
    • 2
      ks vejce
    • margotka
    • 100
      g máslo
    • 100
      g moučkový cukr
    • 2
      lžíce kakao
    • 2
      lžíce hnědý rum
    • 1
      ks žloutek

Postup přípravy receptu

1
Smícháme sypké směsi, přidáme jemně nastrouhanou Margotku, vejce, přidáme mléko, šlehačku a olej. Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech (nebo peč.papír) a dáme do trouby na 175 °C a pečeme asi 30 minut.
2
Na ještě teplý moučník namažeme krém, který jsme vytvořili smícháním másla a žloutku (veškeré ingred. by měly mít pokojovou teplotu), přidáme cukr, kakao a trochu rumu. (Kdyby se krém srazil, stačí ho jen trochu ohřát např. v mikrovlnné troubě a on se krásně spojí a až trochu vychladne, můžeme jej namazat na moučník).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paprikový mls

Paprikový mls

Letní mls

Letní mls

Kuřecí mls

Kuřecí mls

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 9. 5. 2006 11:02

    Opravdu skvělý zákusek.Příště udělám plechy dva,jelikož je nás doma 5,tak jeden byl málo.

  • Jana Kutačová | 25. 4. 2006 08:24

    Už jsem si to v marketu ověřila.Netušila jsem,že se dělají i menší tyčinky.Do tohoto receptu však patří ta 100g čokoládka Margot

  • Magda | 25. 4. 2006 08:00

    Margotka má 100 gramů.Dělají se teď i menší tyčinky a ty mají do 50gr.

  • Jana Kutačová | 24. 4. 2006 16:31

    Paní Jano mockrát děkuji za upřesnění té gramáže.

  • Jana Kutačová | 24. 4. 2006 15:34

    Já si myslela,že Margotka je už od mého dětství pořád stejné velikosti.Gramáž opravdu teď zpaměti nevím( tipovala bych 125g),ale co nejdříve Vám to zjistím přesně.:o)

  • Jana Louny | 24. 4. 2006 14:58

    Ted jsem jednu snedla,tak vam aspon mohu napsat,ze je 100g.

  • Hana | 24. 4. 2006 12:53

    Jaká velká Margotka - gramáž prosím.

  • Anonym | 24. 4. 2006 09:47

    Krém částečně nasákne do těsta a zbytek zůstane napovrchu.Je to opravdu moc dobré a krém je krásně hlaďounký.

  • jana Louny | 24. 4. 2006 09:43

    Muzu se zeptat,proc se maslovy krem dava na teply kolac?Neroztece se ta napln?Dekuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nápoje
Nápoje Svačina Pozdní večeře Pečení Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hnědý rum Kakao Margotka Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Šlehačka Vanilkový cukr Vejce Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsa v nivové omáčce

Kuřecí prsa v nivové omáčce

Jidášky našich babiček

Jidášky našich babiček

Škvarkové pagáčiky

Škvarkové pagáčiky

Nejjednodušší chleba

Nejjednodušší chleba

Cuketový koláč II.

Cuketový koláč II.

Květáková polévka s mrkví  II.

Květáková polévka s mrkví II.

Borůvková tartaletka

Borůvková tartaletka

Brambory zapečené se zeleninou

Brambory zapečené se zeleninou

Salát Caprese II

Salát Caprese II

Doporučujeme

35 minut
Halušky s brynzou a slaninou

Halušky s brynzou a slaninou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

63
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
22
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
20
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
20
Dýňová polévka s červenou čočkou
Dýňová polévka s…
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
AHA.cz Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Ženy.cz Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Blesk.cz Lucie Benešová odhalila rodinné album: 20 let frnklo jako voda!

Lucie Benešová odhalila rodinné album: 20 let frnklo jako voda!

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

  • Recepty.cz
  • Jiřinčin mls
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact