Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Alena Hanusová
|31. 3. 2006 16:52
To jsem ráda, že chutnaly! Ono záleží taky na msožství sádla ve škvarcích, když jsou hodně vymačkané...jsou tím pádem sušší a naopak.
jitka
|23. 3. 2006 17:08
právě jsem dopekla,jen jsem dávala víc mouky ,ale vyválet nešli,tvarovala jsem je v rukách.Chutnají skvěle!
Alena Hanusová
|8. 3. 2006 12:08
Výš najdete ještě jeden recept - Zelné placičky jednoduché. Ty jsou skutečně velmi jednoduché, rychlé, skvělé. V tomto receptu - opravdu musí být ty škvarky, jinak je to strašně moučnaté a sušší. Takže určitě vyzkoušejte oba recepty a nebudete zklamaná! Doufám!
Alena Hanusová
|8. 3. 2006 12:01
Vyzkoušený recept mám, jen bez škvarků. To jsem pak smažila na pánvi, aby nebyly suché. Myslím, že se škvarky to bude ještě lepší.
Denisa
|8. 3. 2006 10:20
Ja delam zelnaky tak, ze pridam kysane zeli do testa na klasicke bramboraky - tak pul na pul. Ty mi (i ostatnim) moc chutnaji..
Vendy
|8. 3. 2006 09:41
Paní Aleno,máte vyzkoušený tento recept? Jsou opravdu dobré? Hledám nějaký moc dobrý recept na zelňáky a chtěla bych je zkusit,tak prosím dejte vědět.