• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jídlo z papíru
Napište svůj komentář k receptu

Jídlo z papíru

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jídlo z papíru
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g vepřová krkovice
    • 4
      ks cibule menší
    • 4
      ks rajčata
    • 4
      ks čerstvé žampiony nebo hřiby - větší
    • sůl
    • pepř mletý
    • tymián
    • 40
      ml červené víno
    • papír na pečení
    • máslo na pomazání

Postup přípravy receptu

1
Maso a houby nakrájíme na kousky, cibule a rajčata na tenká kolečka. Všechny ingredience smícháme opatrně a ponecháme v lednici alespoň 24 hodin.
2
Pak si připravíme 4 kousky papíru, pomažeme je máslem a naneseme na každý 1/4 směsi. Zabalíme a pečeme v troubě na 200 °C zhruba 45-50 minut.
3
Servírujeme zabalené. K tomu se hodí bílé pečivo a podle mého manžela taky řezané pivo :-)
4
Recept pochází z Turecka, bylo tam použito jehněčí maso - do této podoby jsem ho upravila já.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Závitky v rýžovém papíru

Závitky v rýžovém papíru

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…

Salát jako hlavní jídlo

Salát jako hlavní jídlo

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kaňka | 15. 4. 2012 12:11

    a nezkoušel někdo místo pečícího papíru takový ten průhledný pečící rukáv?

  • Hollows Hollows | 30. 5. 2007 22:06

    <a href="http://www.com-onlinebooks.com/Deathly-Hollows-Book.html">Harry Potter: Deathly Hollows</a> is supposed to be the best book in the series! http://www.com-onlinebooks.com/Deathly-Hollows-Book.html

  • 000 000 | 13. 5. 2007 15:34

    Vařte to,je to dobré.Dnes jsem byla pochválená.Přílohu jsem dělala brambory,pak snad by se hodil ještě chleba.

  • verunka berunka | 4. 5. 2007 16:31

    místo papíru je podle mně lepší alobal......

  • pavlína dankovcová | 2. 5. 2007 16:52

    A ten papír je jen k zabalení nebo ho potom jíte?? Vždyť by byl nepoživatelný!!!

  • Nomia | 1. 4. 2007 14:02

    mam doma turka takze jsem uvitala to ze se tam v klidu muze dat to jehneci...to bude mit ale radost :D

  • Irena | 21. 3. 2007 16:36

    Miluji jehněčí maso, a tak jsem přívítala další úžasný recept na přípravu tohoto pokrmu. Víno nejen vylepšuje chuť, ale také ničí choroboplodné zárodky.

  • Anonym | 13. 1. 2007 20:30

    Stejné jako maso v alobalu, které dělám, dobré

  • Airan | 13. 1. 2007 19:30

    Lenko, zrovna dnes jsem to delala s kurecimi stehenni platky, je to mozna jeste lepsi nez s veprovym masem:-)

  • Lenka | 5. 10. 2006 10:47

    Můžu to udělat i s kuřecím? Nebo jiným druhem masa?

  • Airan | 27. 9. 2006 16:57

    Gabi, ano, normalni papir na peceni.Jani, jde to i bez vina, parkrat jsem to tak "osulila", pokapala jsem to sojovkou :-))) Jestli je krkovice moc libova je dobre pridat platek masla.

  • Jana z VM | 27. 9. 2006 14:52

    Airan, musí tam být to víno ? U nás se červené nepije, tak by bylo škoda kvůli tomu načínat celou láíhev! Díky za odpověď!

  • Gábina Houšková | 27. 9. 2006 09:16

    Airan, jaký používáte papír? Ten klasický na pečení?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Turecko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé žampiony Červené víno Cibule Máslo Papír na pečení Pepř mletý Rajčata Sůl Tymián Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krakonošův dlabanec

Krakonošův dlabanec

Babiččin koláč

Babiččin koláč

Těstoviny brokolice ham a mňam

Těstoviny brokolice ham a mňam

Pohanková dobrota (2 porce)

Pohanková dobrota (2 porce)

Cizrnová polévka

Cizrnová polévka

Dip z tvarohu a máty

Dip z tvarohu a máty

Omáčka "šufrung" na špagety

Omáčka "šufrung" na špagety

"Tataráček" z Romadůru

"Tataráček" z Romadůru

Tiramisu se zakysanou smetanou

Tiramisu se zakysanou smetanou

Doporučujeme

50 minut
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a kuřetem

Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

45
Rajčatový salát s prosciuttem a mozzarellou na topinkách
Rajčatový salát s…
37
Knedlíky s dušenými jablíčky / hruškami
Knedlíky s dušenými…
33
Bramborový guláš s baby karotkou
Bramborový guláš s baby…
22
Cuketová polévka  s hráškem a mátou
Cuketová polévka s…
20
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš

Zajímavé články

Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
AHA.cz Statečný návrat Něrgešové: Co se dělo v zákulisí Showtimu?

Statečný návrat Něrgešové: Co se dělo v zákulisí Showtimu?

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

Blesk pro ženy A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Prima po ZOO zařízla i Kamarády: Další herci přišli o práci!

Prima po ZOO zařízla i Kamarády: Další herci přišli o práci!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

  • Recepty.cz
  • Jídlo z papíru
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact