a nezkoušel někdo místo pečícího papíru takový ten průhledný pečící rukáv?
<a href="http://www.com-onlinebooks.com/Deathly-Hollows-Book.html">Harry Potter: Deathly Hollows</a> is supposed to be the best book in the series! http://www.com-onlinebooks.com/Deathly-Hollows-Book.html
Vařte to,je to dobré.Dnes jsem byla pochválená.Přílohu jsem dělala brambory,pak snad by se hodil ještě chleba.
místo papíru je podle mně lepší alobal......
A ten papír je jen k zabalení nebo ho potom jíte?? Vždyť by byl nepoživatelný!!!
mam doma turka takze jsem uvitala to ze se tam v klidu muze dat to jehneci...to bude mit ale radost :D
Miluji jehněčí maso, a tak jsem přívítala další úžasný recept na přípravu tohoto pokrmu. Víno nejen vylepšuje chuť, ale také ničí choroboplodné zárodky.
Stejné jako maso v alobalu, které dělám, dobré
Lenko, zrovna dnes jsem to delala s kurecimi stehenni platky, je to mozna jeste lepsi nez s veprovym masem:-)
Můžu to udělat i s kuřecím? Nebo jiným druhem masa?
Gabi, ano, normalni papir na peceni.Jani, jde to i bez vina, parkrat jsem to tak "osulila", pokapala jsem to sojovkou :-))) Jestli je krkovice moc libova je dobre pridat platek masla.
Airan, musí tam být to víno ? U nás se červené nepije, tak by bylo škoda kvůli tomu načínat celou láíhev! Díky za odpověď!
Airan, jaký používáte papír? Ten klasický na pečení?