• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jídlo chudých
Napište svůj komentář k receptu

Jídlo chudých

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jídlo chudých
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g brambory
    • 300
      g brokolice
    • 100
      ml mléko
    • sůl
    • muškátový oříšek
    • 100
      g tvrdý sýr
    • máslo (Oříšek)

Postup přípravy receptu

1
Brambory uvaříme a uděléme z nich bramborovou kaši, osolíme, ochutíme muškátovým oříškem, omastíme máslem. Bramborovou kaši dáme do zapékací misky a poklademe vařenou brokolicí, kterou zasypeme strouhaným sýrem. Zapékáme, dokud se sýr nerozpustí. Zdobíme restovanou cibulkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zákusek chudých

Zákusek chudých

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…

Salát jako hlavní jídlo

Salát jako hlavní jídlo

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • BronislavaP
    BronislavaP | 23. 1. 2016 16:29

    Docela dobré jídlo...

  • Jirka | 22. 3. 2014 10:52

    Velice dobré jídlo, do bramborové kaše jsem dal navíc trochu sušeného česneku.

  • Dům bez jídla | 20. 11. 2013 12:17

    Tvrdý sýr,brambory a máslo?A to má být chudý recept :-D

  • Mr. Socka | 25. 6. 2011 13:53

    To snad nemůžou jíst lidé, ale jen prasata! Lidi začněte už konečně makat a neztěžujte si věčně! Posílám pozdrav z Karibiku z jachty. Mějte se. :-) :-) :-)

  • Anonym | 8. 6. 2007 10:56

    Je to dobré

  • Pavel Nepovím | 7. 6. 2007 06:13

    Mno fakt jeste negdy skusim recept zatlasu!!! byl to nehorazny hnus, ktery jsme vyhodil psovi

  • Irena Klasová | 5. 6. 2007 13:03

    Fakt skvělý. "Troubu" a brambory doma máme, brokolice byla v akci, nebylo tedy co řešit.

  • Věra z DC | 4. 6. 2007 13:07

    Tedy!!!! kdo nezkusil o hodně přišel. Musím říci, že je to velice chutný a lehký recept, hlavně pro ty kdo maj doma "troubu" :-))

  • kiki neřeknu | 4. 6. 2007 11:20

    mno tak to je dost trapný:-)a nechutný

  • Jana Franclová | 4. 6. 2007 10:34

    Hlav ně, že máte na počítač. Trouba holt musí počkat. Jana

  • Anonym | 5. 3. 2005 13:43

    a zbude vám na brouzdání po internetu...:-)))

  • Maida | 5. 3. 2005 12:57

    no, ještě že máte nakoupený alespoň ten muškátový oříšek....:-))

  • pavla | 4. 3. 2005 20:35

    To my nemame ani na ty bramrory. Tak třeba příště

  • Anonym | 5. 11. 2004 15:30

    my troubu mame, ale ty nehorazne ceny za brokolici ....

  • Anonym | 30. 8. 2004 14:23

    Mslela jsem si, že je to přesně jídlo pro nás, ale by jsme tak chudí, že nemáme troubu, takže nic :-)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Pečení Vaření Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Brokolice Máslo Mléko Muškátový oříšek Sůl Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kiwi řezy

Kiwi řezy

Bramborové pusinky (1922)

Bramborové pusinky (1922)

Bábovka olejová

Bábovka olejová

Řezy Pribiňáček

Řezy Pribiňáček

Zapekané brambory s pórkem

Zapekané brambory s pórkem

Bábovka s medem, ricottou a jablky

Bábovka s medem, ricottou a jablky

Banánovo - čokoládové řezy

Banánovo - čokoládové řezy

(nejen) Vepřová uzenářská pečeně

(nejen) Vepřová uzenářská pečeně

Barevný paprikový salát s cibulí - sterilovaný

Barevný paprikový salát s cibulí -…

Doporučujeme

55 minut
Smažené nudle s krůtím masem

Smažené nudle s krůtím masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

61
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…
35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
28
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
22
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
AHA.cz Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Billie Eilish napadl na koncertě v Miami fanoušek: Byl potřeba zásah ochranky i zdravotníků!

Billie Eilish napadl na koncertě v Miami fanoušek: Byl potřeba zásah ochranky i zdravotníků!

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

  • Recepty.cz
  • Jídlo chudých
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact