• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jídlo chudých
Napište svůj komentář k receptu

Jídlo chudých

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jídlo chudých
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g brambory
    • 300
      g brokolice
    • 100
      ml mléko
    • sůl
    • muškátový oříšek
    • 100
      g tvrdý sýr
    • máslo (Oříšek)

Postup přípravy receptu

1
Brambory uvaříme a uděléme z nich bramborovou kaši, osolíme, ochutíme muškátovým oříškem, omastíme máslem. Bramborovou kaši dáme do zapékací misky a poklademe vařenou brokolicí, kterou zasypeme strouhaným sýrem. Zapékáme, dokud se sýr nerozpustí. Zdobíme restovanou cibulkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zákusek chudých

Zákusek chudých

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…

Salát jako hlavní jídlo

Salát jako hlavní jídlo

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • BronislavaP
    BronislavaP | 23. 1. 2016 16:29

    Docela dobré jídlo...

  • Jirka | 22. 3. 2014 10:52

    Velice dobré jídlo, do bramborové kaše jsem dal navíc trochu sušeného česneku.

  • Dům bez jídla | 20. 11. 2013 12:17

    Tvrdý sýr,brambory a máslo?A to má být chudý recept :-D

  • Mr. Socka | 25. 6. 2011 13:53

    To snad nemůžou jíst lidé, ale jen prasata! Lidi začněte už konečně makat a neztěžujte si věčně! Posílám pozdrav z Karibiku z jachty. Mějte se. :-) :-) :-)

  • Anonym | 8. 6. 2007 10:56

    Je to dobré

  • Pavel Nepovím | 7. 6. 2007 06:13

    Mno fakt jeste negdy skusim recept zatlasu!!! byl to nehorazny hnus, ktery jsme vyhodil psovi

  • Irena Klasová | 5. 6. 2007 13:03

    Fakt skvělý. "Troubu" a brambory doma máme, brokolice byla v akci, nebylo tedy co řešit.

  • Věra z DC | 4. 6. 2007 13:07

    Tedy!!!! kdo nezkusil o hodně přišel. Musím říci, že je to velice chutný a lehký recept, hlavně pro ty kdo maj doma "troubu" :-))

  • kiki neřeknu | 4. 6. 2007 11:20

    mno tak to je dost trapný:-)a nechutný

  • Jana Franclová | 4. 6. 2007 10:34

    Hlav ně, že máte na počítač. Trouba holt musí počkat. Jana

  • Anonym | 5. 3. 2005 13:43

    a zbude vám na brouzdání po internetu...:-)))

  • Maida | 5. 3. 2005 12:57

    no, ještě že máte nakoupený alespoň ten muškátový oříšek....:-))

  • pavla | 4. 3. 2005 20:35

    To my nemame ani na ty bramrory. Tak třeba příště

  • Anonym | 5. 11. 2004 15:30

    my troubu mame, ale ty nehorazne ceny za brokolici ....

  • Anonym | 30. 8. 2004 14:23

    Mslela jsem si, že je to přesně jídlo pro nás, ale by jsme tak chudí, že nemáme troubu, takže nic :-)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Pečení Vaření Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Brokolice Máslo Mléko Muškátový oříšek Sůl Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pórková polévka s krupicí

Pórková polévka s krupicí

Řezy s jablky, ořechy a smetanou

Řezy s jablky, ořechy a smetanou

Bábovka kávová

Bábovka kávová

Medovo-mléčné kuličky

Medovo-mléčné kuličky

Smažená kapusta

Smažená kapusta

Ostružinový dezert

Ostružinový dezert

Pudinkové šneky Ládi Hrušky

Pudinkové šneky Ládi Hrušky

Banánové vafle s javorovým sirupem

Banánové vafle s javorovým sirupem

Italské Tiramisu (Florencie)

Italské Tiramisu (Florencie)

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

66
Jogurtový chléb
Jogurtový chléb
54
Cereální hruškový / jablečný závin (štrůdl)
Cereální hruškový /…
29
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
27
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
20
Bramborový salát s okurkou a koprem
Bramborový salát s…

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz 13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Jídlo chudých
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact