Vejce a cukr ušleháme. Postupně přidáváme mouku, kterou smícháme s práškem do pečiva, dále olej a mléko. Vše řádně promícháme a pro lepší efekt můžeme 1/4 těsta smíchat s kakaem. Pečeme při 200 °C asi 15-20 minut (poznáme podle růžovějících okrajů).
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
H
|1. 2. 2007 16:39
Je to dobré a rychlé, ale na jeden plech moc málo. Dělám z dvojité dávky a dávám víc mléka.
Libuska sachová
|13. 7. 2006 17:03
to je ta nej buchta kterou sem kdy vyzkousela....levna rychla a super......fakt
Martina Hühneová
|1. 8. 2005 11:17
Starý osvědčený recept. Když to vyliji na plech, pokladu ovocem (čerstvým nebo kompotovaným) a posypuu drobenkou, je z toho celkem chutný koláč. Zaměním -li prdopeč za prášek do perníku a přidám dvě-tři lžíce kakaa, ořechy, kandované ovoce, rozinky apod. , vyloudím jedlý perník. Moje matka tento recept dohnala k dokonalosti - vynechá cukr, vylije na pekáč, poklade lečem a říká tomu pizza:o))
Lojza Vseprt
|31. 7. 2005 20:38
to je snad nejlepší recept, ktery sem kdy vyzkousela, rychly a dobry...nevim co proti tomu ostatni namitaji, at se taky ukazou se svym receptem....
Marta
|22. 6. 2005 07:06
Nového to možná nic není, ale já tento recept používám jako univerzál místo piškotových třených těst.Vše dám do mísy a zamíchám.Jen mám 1 hrnek mléka.A je to dobré těsto a jednoduché a použitelné na vše!Bublanina,řezy i bábovky.
Anonym
|21. 6. 2005 21:33
souhlasím s cha cha cha!
Libuše Romančíková
|21. 6. 2005 20:23
Tak jestli tohle je něco nového a bůhvíjak dobrého,tak to jsem tedy amatér.A že by se upečená buchta poznala podle růžovějících okrajů???Tomu nevěřím!!!