• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Jendova buchta
Napište svůj komentář k receptu

Jendova buchta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jendova buchta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek cukr
    • 0,50
      hrnek olej
    • 0,50
      hrnek mléko Vlažné
    • 1
      ks vejce
    • prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

1
Vejce a cukr ušleháme. Postupně přidáváme mouku, kterou smícháme s práškem do pečiva, dále olej a mléko. Vše řádně promícháme a pro lepší efekt můžeme 1/4 těsta smíchat s kakaem. Pečeme při 200 °C asi 15-20 minut (poznáme podle růžovějících okrajů).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…

Jogurtová buchta s ovocem

Jogurtová buchta s ovocem

Jednoduchá citronová buchta

Jednoduchá citronová buchta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • H | 1. 2. 2007 16:39

    Je to dobré a rychlé, ale na jeden plech moc málo. Dělám z dvojité dávky a dávám víc mléka.

  • Libuska sachová | 13. 7. 2006 17:03

    to je ta nej buchta kterou sem kdy vyzkousela....levna rychla a super......fakt

  • Martina Hühneová | 1. 8. 2005 11:17

    Starý osvědčený recept. Když to vyliji na plech, pokladu ovocem (čerstvým nebo kompotovaným) a posypuu drobenkou, je z toho celkem chutný koláč. Zaměním -li prdopeč za prášek do perníku a přidám dvě-tři lžíce kakaa, ořechy, kandované ovoce, rozinky apod. , vyloudím jedlý perník. Moje matka tento recept dohnala k dokonalosti - vynechá cukr, vylije na pekáč, poklade lečem a říká tomu pizza:o))

  • Lojza Vseprt | 31. 7. 2005 20:38

    to je snad nejlepší recept, ktery sem kdy vyzkousela, rychly a dobry...nevim co proti tomu ostatni namitaji, at se taky ukazou se svym receptem....

  • Marta | 22. 6. 2005 07:06

    Nového to možná nic není, ale já tento recept používám jako univerzál místo piškotových třených těst.Vše dám do mísy a zamíchám.Jen mám 1 hrnek mléka.A je to dobré těsto a jednoduché a použitelné na vše!Bublanina,řezy i bábovky.

  • Anonym | 21. 6. 2005 21:33

    souhlasím s cha cha cha!

  • Libuše Romančíková | 21. 6. 2005 20:23

    Tak jestli tohle je něco nového a bůhvíjak dobrého,tak to jsem tedy amatér.A že by se upečená buchta poznala podle růžovějících okrajů???Tomu nevěřím!!!

  • cha cha cha | 21. 6. 2005 18:52

    nic nového buchta jak buchta.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Mléko Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Maminčina jablečná buchta

Maminčina jablečná buchta

Hermelínové jednohubky

Hermelínové jednohubky

Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou

Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou

Jablečňáky s perníkem podle Ládi Hrušky (knedlíky)

Jablečňáky s perníkem podle Ládi…

Bramborové šišky se zelím a kuřetem - "Sedlácké kuře"

Bramborové šišky se zelím a kuřetem -…

Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem

Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem

Tvarohová rýže

Tvarohová rýže

Rafaelo se salkem

Rafaelo se salkem

Plněné knedlíky uzeným masem

Plněné knedlíky uzeným masem

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

71
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
57
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
48
Exkluzivní čokoládové muffiny
Exkluzivní čokoládové…
37
Klasické lečo
Klasické lečo
33
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Lela po hospitalizaci syna: První slova o nemoci Arnieho!

Lela po hospitalizaci syna: První slova o nemoci Arnieho!

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Jendova buchta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact