Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Michaela Atherton
|28. 7. 2006 16:40
Pani Andreo, uz vim presno co myslite. Jednou jsem to koupila na zkouzku a ochutnala jen tak z plechovky a bylo to spis jak bez chuti vic nahorkle, ze jsem nevedela co s tim a vyhodila jsem to.
Andrea
|28. 7. 2006 12:36
Pani Michaela, sterilovaný celer sa v zahranicí predáva vo forme Julinne (nakrájaný na jemné prúzky). Zvykne byt nalozený na kyslo (pravdepodobne ocot, nemám v tomto momente ziadny doma, aby som to potvrdila), alebo v náleve prakticky bez chuti (zrejme voda a vsetky tie chemické svinstvá - pardon).
Hana Lorencová
|27. 7. 2006 17:32
Sterilovaný celer je běžně k dostání buď nakrájený na malé kostky nebo nastrouhaný, používám ho i do krabího salátu. Do tohoto salátu dávám konzervu o hmotnosti 250 g i se šťávou, hmotnost masa 175 g.
Michaela Atherton
|27. 7. 2006 12:39
Sterilovany celer jsem jeste nikdy nevidela. A jakou rybi konzervu a jak velkou pouzivate? To pouzijete jen malou konzervu tunaka, makrel, lososa, nebo takove ty vetsi 300-500gramove?