Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zuza
|8. 4. 2012 09:22
Upečeno a je moc dobrý! Hlavně oceňuji, že se bez problémů vyklopí, je rychle a snadno udělaný. Bílky jsem ušlehala zvlášť. :-)
Luci
|24. 4. 2011 21:21
Cukr je nejlepš í krupice :-)
Marie
|24. 4. 2011 10:12
měla jsem stejný problém,ale riskla jsem tam dat asponˇ polovinu ušlehaného sněhu z bílku,protože to těsto bylo ze žloutku moc tuhe a také se to povedlo.jen jsem měla obavy z doby pečení,ale vyšlo to :-)
Jitka
|14. 4. 2011 19:03
chtela jsem se zeptat na ty žloutky (to tam dáváte opravdu jenom ty žloutky nebo celá vajíčka?), a ty bílky teda vylejete nedáváte je do toho? Děkuji :-[
Monika T
|9. 2. 2010 10:04
Klasický a jednoduchý recept na baránka, zakaždým sa vydaril.
Eva Minářová minářová
|18. 3. 2008 17:31
Je to asi jedno,ale já dávám moučkový.
Dana J.
|16. 3. 2008 15:03
Můžu se zeptat, jaký používáte cukr - moučku nebo krystal?