• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jemné kuřecí závitky
Napište svůj komentář k receptu

Jemné kuřecí závitky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jemné kuřecí závitky
Jemné kuřecí závitky
Jemné kuřecí závitky
Jemné kuřecí závitky
Jemné kuřecí závitky
Jemné kuřecí závitky
Jemné kuřecí závitky
Jemné kuřecí závitky
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek kuřecí maso prsa
    • lučina Bílá
    • 100
      g moravské uzené Nebo debrecínky
    • pórek Kousek
    • 1
      ks rajče
    • 1
      ks mrkev Menší
    • 2
      stroužek česnek
    • cibule
    • olivový olej Nebo máslo
    • sušená nať
    • podravka
    • zázvor
    • 1
      lžíce zakysaná smetana Nebo bílého jogurtu

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsa mírně naklepeme, jemně posypeme podravkou, položíme na ně plátek moravského uzeného nebo debrecínky, namažeme částí lučiny, přidáme nadrobno pokrájený kousek rajčete, mrkve a pórku, posypeme usekaným stroužkem česneku. Zavineme a převážeme nití. Půlku cibule pokrájíme, osmahneme na másle, potom vložíme závitky a po povrchu je krátce osmahneme, podlijeme vodou, přidáme zbytek rajčete, mrkve, cibule a česneku a sušenou zaleninovou nať a upečeme v troubě.
2
Měkké závitky vyjmeme, nitě odmotáme (závitek drží krásně pohromadě, kdo chce, může ze závitků nakrájet plátky), šťávu propasírujeme a zamícháme do ní zbytek lučiny, lžíci zakysané smetany nebo jogurtu.
3
Podáváme s rýží, která skvěle chutná, když se do ní pře dovařením zamíchá ještě trocha nadrobno pokrájené zeleniny.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušené jemné zelíčko

Dušené jemné zelíčko

Jemné jablkovo-květové želé

Jemné jablkovo-květové želé

Jemné tvarohové palačinky

Jemné tvarohové palačinky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. | 30. 5. 2011 14:34

    Bylo to výborné, vřele doporučuji. Vzhledem k alergii na rejčata jsem je vynechala a nahradila plátky žampionů, le jinak to bylo super. Šťáva, zahuštěná Lučinou byla jemná a moc dobrá. Podávala jsem s rýží a mrkvovým salátem.

  • veronika kuchařová | 14. 2. 2009 13:01

    Moc dobré!Ta Lučina s tím opravdu udělala zázraky!Omáčku je lepší trochu zahustit

  • Ivana Přikrylová | 21. 12. 2006 22:17

    Zní to lákavě, ta lučina tam určitě udělá své.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kuřecí maso Lučina Moravské uzené Mrkev Olivový olej Podravka Pórek Rajče Sušená nať Zakysaná smetana Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kotlety plněné šunkou a sýrem

Kotlety plněné šunkou a sýrem

Zeleninový salát s lososem

Zeleninový salát s lososem

"Pravé" Baileys

"Pravé" Baileys

Rybízové víno II.

Rybízové víno II.

Zapečený lilek  (nejen) s rýží

Zapečený lilek (nejen) s rýží

Lehké bylinkové máslo

Lehké bylinkové máslo

(nejen) Masové roládky / závitky s vejcem

(nejen) Masové roládky / závitky s…

Vanilkový krém

Vanilkový krém

Krkovička s bylinkovým máslem

Krkovička s bylinkovým máslem

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

27
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
16
Tradiční belgické vafle
Tradiční belgické vafle
15
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Otevřená zpověď Vojty Kotka (37): Jak si táta zlomil vaz! A proč si vlastně pořídil farmu

Otevřená zpověď Vojty Kotka (37): Jak si táta zlomil vaz! A proč si vlastně pořídil farmu

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Další doporučené recepty:

Jemná vajíčková pomazánka / salát s medvědím česnekem
Jemná vajíčková pomazánka / salát s…
Jemné bramborové knedlíčky / noky ze dvou ingrediencí
Jemné bramborové knedlíčky / noky ze…
Jemné jablkovo-květové želé
Jemné jablkovo-květové želé
Jemné lívance z acidofilního mléka - bez vajec
Jemné lívance z acidofilního mléka -…
Jemné ovocné knedlíky z odpalovaného těsta
Jemné ovocné knedlíky z odpalovaného…
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Jemné palačinky z acidofilního mléka
  • Recepty.cz
  • Jemné kuřecí závitky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact