Moc a moc dobré. Mám ráda výraznější chutě, tak jsem přidala o trochu více hořčice. Prostě mňamózní.Mílo, díky.
Milo, mate naprostou pravdu, protoze mi holt ujela ruka s tou smetanou a tudiz chyba byla na me strane a ne v receptu. Nicmene napad se strouhanim rajcat a jablek je k nezaplaceni.
Daniello , já si recepty také upravuji :-))), té smetany se dává jen trošku, jak jsem psala v receptu-aby jídlo trochu zjemnila, někdy holt ruka ujede s tabascem, nebo tou hořčicí...
Delala jsem minuly tyden na veceri. Bylo to dobre, dokud jsem nepridala kysanou smetanu. Tak nejak to ztratilo chut. Az budu delat priste, urcite bez ni, ale jinak moc dobry recept a prima napad s tim strouhanim rajcat. Vyrazne to ulehci praci. Milo, dekuji!!
udelala jsem to manzelovi,ktery je Anglican,na veceri.namohl si to vynachvalit.je to vyborne.
Netradičné, ale výborné sviatočné jedlo. Vynechala som strúhanú rajčinu, pretože by prerážala chuť dijonskej horčice.