Špalíčky masa necháme několik hodin odležet v marinádě, pak na trošce oleje orestujeme kolečka cibule a proužky papriky, přidáme maso a zprudka opečeme.
2
Rozkrojíme rajče, řeznou plochou přiložíme na hrubé struhadlo a strouháme na pánev k masu, až nám v dlani zůstane jen slupka (ušetříme si tak práci se spařováním, loupáním a krájením - dělám tak i jablka do štůdlu!), směs podusíme a ochutíme troškou dijonské hořčice a kysané smetany. Vaříme-li i pro děti, tak s tabaskem i dijon. hořčicí radši opatrně, dobrá je k tomu rýže.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Helena Raková
|26. 5. 2008 19:01
Moc a moc dobré. Mám ráda výraznější chutě, tak jsem přidala o trochu více hořčice. Prostě mňamózní.Mílo, díky.
Daniella O.
|19. 7. 2007 18:03
Milo, mate naprostou pravdu, protoze mi holt ujela ruka s tou smetanou a tudiz chyba byla na me strane a ne v receptu. Nicmene napad se strouhanim rajcat a jablek je k nezaplaceni.
Míla Kořínková
|18. 7. 2007 22:24
Daniello , já si recepty také upravuji :-))), té smetany se dává jen trošku, jak jsem psala v receptu-aby jídlo trochu zjemnila, někdy holt ruka ujede s tabascem, nebo tou hořčicí...
Daniella O.
|18. 7. 2007 17:43
Delala jsem minuly tyden na veceri. Bylo to dobre, dokud jsem nepridala kysanou smetanu. Tak nejak to ztratilo chut. Az budu delat priste, urcite bez ni, ale jinak moc dobry recept a prima napad s tim strouhanim rajcat. Vyrazne to ulehci praci. Milo, dekuji!!
petra
|11. 2. 2006 20:20
udelala jsem to manzelovi,ktery je Anglican,na veceri.namohl si to vynachvalit.je to vyborne.
Melánia Durdovanská
|18. 1. 2005 15:22
Netradičné, ale výborné sviatočné jedlo. Vynechala som strúhanú rajčinu, pretože by prerážala chuť dijonskej horčice.