Tak jsem to letos na silvestra konecne vyzkousela. Testo jsem udelala z varenych brembor, ne z pytliku. Jednu roladu jsem zkusila uvarit ve vode, druhou upekla na plechu,vysledek srovnatelny, proste vynikajici. I ti, co jelita moc nemusi, si pochvalovali. Doporucuji jelita hodne okorenit, nebat se toho, protoze bramborove testo to snese. :-*
To vypada fakt zajimave, asi to vyzkousim, mam v mrazaku jelita od zabijacky.
Tak jsem to prubnul - dostal jsem domácí jelita a ty co nikdo nesžr.. jsem použil na tuhle roládu. No to prostě nemá chybu. Teplé i studené, i když na studeno zbylo jen pár kousků. Jen jsem nepoužil bramborové těsto z pytliku, ale klasiku z vařených a syrových brambor, nevařil jsem v alobalu, ale v ubrousku v páře.
Vylepšil jsem to - na rozválené br. těsto jsem dal angilkou. Výborné !!!
Vypadá to moc dobře, udělám. Zkoušela jsem to i s masem z uzených zeber, když se mi nechtělo dělat knedlíky.
Roláda je vynikající.Byl jsem pochválen.Doporučují při smažení prejtu trochu více jej okořenit. Děkují za vynikající recept.
Je to výborné. Zkusila jsem to udělat jako běžné plněné br.kmedlíky, náplň byly kroupy ze zabijačky malinko zahuštěné strouhankou /o kroupy doma jinak nikdo moc nestojí-takto se zužitkují/. Nevěřila jsem tomu špenátu, ale musím říct, že to s ním bylo výtečné. Hodnotím za 1
Uz ted se mi sbihaji sliny....
Ďakujem za výborný, ale hlavne nový recept.
Já to tedy nikdy studené nejedl, ale myslím, že by to určitě pozřít šlo.
Dá se to jíst i studené?
Ukládám do oblíbených:-)). Bude to vítaná obměna náplně z pečeného masa.