Tak jsem to letos na silvestra konecne vyzkousela. Testo jsem udelala z varenych brembor, ne z pytliku. Jednu roladu jsem zkusila uvarit ve vode, druhou upekla na plechu,vysledek srovnatelny, proste vynikajici. I ti, co jelita moc nemusi, si pochvalovali. Doporucuji jelita hodne okorenit, nebat se toho, protoze bramborove testo to snese. :-*
MIRKA AKRIM
|29. 9. 2010 11:07
To vypada fakt zajimave, asi to vyzkousim, mam v mrazaku jelita od zabijacky.
Petr Stránský
|18. 9. 2009 17:36
Tak jsem to prubnul - dostal jsem domácí jelita a ty co nikdo nesžr.. jsem použil na tuhle roládu. No to prostě nemá chybu. Teplé i studené, i když na studeno zbylo jen pár kousků. Jen jsem nepoužil bramborové těsto z pytliku, ale klasiku z vařených a syrových brambor, nevařil jsem v alobalu, ale v ubrousku v páře.
Mirek Adamec
|17. 2. 2008 13:16
Vylepšil jsem to - na rozválené br. těsto jsem dal angilkou. Výborné !!!
Majka Rončáková
|13. 2. 2008 14:16
Vypadá to moc dobře, udělám. Zkoušela jsem to i s masem z uzených zeber, když se mi nechtělo dělat knedlíky.
fasta
|11. 2. 2008 12:27
Roláda je vynikající.Byl jsem pochválen.Doporučují při smažení prejtu trochu více jej okořenit. Děkují za vynikající recept.
lit1
|3. 4. 2006 12:21
Je to výborné. Zkusila jsem to udělat jako běžné plněné br.kmedlíky, náplň byly kroupy ze zabijačky malinko zahuštěné strouhankou /o kroupy doma jinak nikdo moc nestojí-takto se zužitkují/. Nevěřila jsem tomu špenátu, ale musím říct, že to s ním bylo výtečné. Hodnotím za 1
Mila
|15. 2. 2006 21:04
Uz ted se mi sbihaji sliny....
Tereza Jarčušková
|14. 2. 2006 07:47
Ďakujem za výborný, ale hlavne nový recept.
Jaroslav Pelcman
|13. 2. 2006 08:57
Já to tedy nikdy studené nejedl, ale myslím, že by to určitě pozřít šlo.
Aneri
|13. 2. 2006 06:24
Dá se to jíst i studené?
Jaroslava Oumarová
|10. 2. 2006 10:42
Ukládám do oblíbených:-)). Bude to vítaná obměna náplně z pečeného masa.