• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky mladého česneku - Gigot aux 40 gousses d ail
Napište svůj komentář k receptu

Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky mladého česneku - Gigot aux 40 gousses d ail

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky mladého česneku - Gigot aux 40 gousses d ail
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 2
      kg jehněčí kýta
    • 3
      lžíce olivový olej
    • 40
      stroužek česnek čerstvý mladý
    • 6
      snítka tymián čerstvý
    • sůl na dochucení
    • pepř mletý na dochucení

Postup přípravy receptu

1
Předehřejte troubu na 240 °C. Jehněčí kýtu vložte do pekáče, pokropte olivovým olejem, osolte, opepřete, posypte tymiánem a dejte stranou. Jednotlivé stroužky česneku od sebe oddělte, ale neloupejte je. Přidejte je k jehněčí kýtě, vložte do rozehřáté trouby a pečte 1 hodinu za občasného podlévání vypečenou šťávou. Troubu vypněte, pekáč přikryjte alobalem a nechte odpočinout v chladnoucí troubě po dobu 10 minut. Jehněčí kýtu rozdělte na jednotlivé porce a podávejte s upečenými stroužky česneku, vypečenou šťávou a vařenými novými bramborami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečená jehněčí kýta po středomořském způsobu

Pečená jehněčí kýta po středomořském…

Jehněčí plec pečená

Jehněčí plec pečená

Zapečená kýta na česneku se smetanou

Zapečená kýta na česneku se smetanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • oakley outlet store locations | 17. 8. 2013 11:35

    Count me in on the apple please!! So funky!! oakley outlet store locations http://www.smartdisplays.us

  • Anonymous | 3. 9. 2012 09:54

    je to vyborne

  • čembas | 23. 4. 2011 19:06

    Jdu na to ......... :-P

  • lucky | 26. 11. 2010 16:29

    ma se to pect prikryte nebo ne?

  • Karel | 15. 10. 2010 15:18

    Tak si asi malo podlival vole!!! :-!

  • MatějP | 14. 10. 2010 17:39

    Mně se to připeklo :'( :'( :'(

  • petr-bednar
    petr-bednar | 14. 10. 2010 09:36

    vypadá to moc lákavě

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Jehněčí
Maso Oběd Večeře Pečení Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Jehněčí kýta Olivový olej Pepř mletý Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dvojbarevný jablečný koláč

Dvojbarevný jablečný koláč

Přírodní vepřové maso

Přírodní vepřové maso

Dort s nutelovým krémem

Dort s nutelovým krémem

Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky

Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky

Jablečník bez vajec - jablečný koláč (buchta)

Jablečník bez vajec - jablečný koláč …

Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí - rychle a chutně

Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí -…

Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Kachní prsa a bramborové suflé

Kachní prsa a bramborové suflé

Citrónová Janina

Citrónová Janina

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

32
Gulášová polévka z mletého masa
Gulášová polévka z…
28
Tvarohová štola
Tvarohová štola
26
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Sára a Martin Donutilovi: Těžké začátky vztahu! Oba byli zadaní…

Sára a Martin Donutilovi: Těžké začátky vztahu! Oba byli zadaní…

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Jehněčí kotlety
Jehněčí kotlety
Jehněčí kotlety - grilované
Jehněčí kotlety - grilované
Jehněčí kotlety na bylinkách
Jehněčí kotlety na bylinkách
Jehněčí na bylinkách a rajčatech
Jehněčí na bylinkách a rajčatech
Jehněčí na kari s chřestem
Jehněčí na kari s chřestem
Jehněčí na mangoldu s citronem
Jehněčí na mangoldu s citronem
  • Recepty.cz
  • Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky mladého česneku - Gigot aux 40 gousses d ail
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact