Osolené maso dám do pekáčku, podleju vodou, přidám nakrájenou cibui a česnek. Přiklopim a dusím v troubě. Během pečení maso polévám vydušenou sťávou. Když je měkké posypu ho tymiánem, přikryju a nechám, už jen ve vypnuté - ješt horké - troubě provonět asi 5 minut. Do sťávy naleju smetanu smíchanou se škrobem. Povařím do zhoustnutí. Přidám Nivu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Martina
|28. 11. 2010 14:49
Tak tento recept nemá chybu. Opravdu je to výborné. Dělala jsem to s opékanýma bramborama, zeleninou vařenou na páře a všichni vše snědli. I rok a půl stará dcera. Jen tu omáčku jsem ještě před podáváním rozmixovala kvůli té cibulky a česneku. Tento recept všem doporučuji :-).