Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Francouzský hruškový koláč
Obalované koblížky
Máslové řízky
Kuře na pomerančích
Játrové knedlíčky
Králičí stehna pečená velmi pomalu
Nepečené kokosové kuličky
Paprikové lodičky s nádivkou
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Cibulačka s toasty
Česneková pomazánka se sýrem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Kuřecí kousky ve slanině
Zelňačka s klobásou
Chlebíčky s ančovičkami
Sýrové kuličky
Panna cotta s granátovým jablkem