Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí závitky s nivou
Salát Caesar
Zapečený lilek (nejen) s rýží
Marinovaná kuřecí prsa II.
Pikantní kuřecí nudličky
Sladké oplatky
Hermelínová pomazánka nebo salát se…
Krůtí chilli con carne
Medovo-hořčičná marináda na kuře i…
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Rychlá miso polévka z woku
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Banánový chlebíček
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Trojí sladká ovesná kaše
Francouzská cibulačka