Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí námořnické maso
Poctivá zelňačka
Brokolicová polévka se žampiony
Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků
Nivovo-česnekoví slimáci
Hustá bramboračka
Papriková pasta
Těstovinový salát s nakládanou…
Karbenátky po našem
Mac and cheese
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Ořechová bábovka s mrkví a pastinákem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Kotlety plněné kysaným zelím
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Brokolicová polévka se sýrem a…