Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brokolicová krémová polévka
Kuřecí čína s ananasem
Rychlí šneci
Slané pečivo - co dům dal
Jarní vývar s nudlemi a zeleninou
Čočka na kyselo - salát
Palačinkový koláč s jablky a pudinkem
Dýňový krém s kari
Volské oko v chlebu
Těstovinový salát s tuňákem a…
Budapešť
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Trojí sladká ovesná kaše
Tvarohovojablečná bábovka
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Asijské pikantní cuketové nudle
Tvarohové řezy s mákem