Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře v kořenové zelenině
Šlehačková roláda IV.
Slaná bábovka s olivami
Andělská roláda
Smažené šunkové rolky se sýrovou…
Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem
Palačinky s ovesnými vločkami a jablky
Třešňový dort / řez
Palačinky nejrychllější nejchutnejší…
Zeleninový boršč
Brokolicová polévka se smetanou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Banánové lívance s kokosem a mákem
Francouzská cibulačka
Čerstvé kimchi
Skvělý domácí kváskový chleba
Zapečené brambory se smetanou a…