Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Linecké koláčky
Vynikající řezy Raffaelo
Palačinky s tvarohem a čokoládou
Červená čočka se zeleninou (salát)
Domácí šátečky (nejen) s tvarohem
Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…
Pochoutkový dip k zelenině
Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem
Fitness špagety s hovězím masem
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Kaštanová polévka
Banánové lívance s kokosem a jablky
Hovězí Massaman karí s batáty
Sladký jogurt s kořením
Rolovaná krkovice à la porchetta
Crumble s jablky
Citronový koláč z mléčné rýže
Vafle s karamelem a kokosovou…