Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bábovka s jablky a ořechy
Zapečený lilek s parmezánem
Sýrová roláda IV.
Piškotové řezy po padesáté
Měkké perníčky
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Marinovaná kuřecí prsa II.
Bylinkový chléb (DUKAN)
Ruské okurky - rychlokvašky na slano
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Vanilkový cheesecake
Rychlá bábovka
Maďarský guláš
Dýňový cheesecake s ricottou
Řepánky