Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mražená káva
Rychlé langoše
Řezy s jablky, ořechy a smetanou
Lovecké řízky
Jednoduché lečo po našem
Špagety se špenátovým pestem
Vepřové maso v lepkavé marinádě
Brambory zapečené se zeleninou
Celerový salát - zdravě a chutně
Restované žampiony s bramborami a…
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Čokoládové brownies
Čerstvé kimchi
Jablkový koláč ve skleničce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou