Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí široké nudle
Čokoládová pěna
Piškotové těsto
Kanadský králík
Tvarohový lehký koláč II.
Pečené kuřecí s chřestem
Veganský thajský sójový guláš
Krémová česneková cibulačka
Bůčková roláda s nádivkou
Voňavé batátové karí
Krémová houbová polévka
Halloweenský perník
Rizoto s kuřetem a liškami
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Tatarák s kapary
Topinky s houbami a čedarem