Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Maminčino kuře
Rybí pomazánka z tuňáka
Srdíčka na smetaně
Zemplínský koláč
Nepečená vajíčka
Slané palačinky s rajčatovou náplní
Teplý mungo salát s tofu a kuskusem
Hermelínová pomazánka nebo salát se…
Kuře pečené s jemnou nádivkou
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Nejlepší vaječný likér
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi