Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Strouhaná tvarohová buchta
Beránek ořechový
Jablíčková rychlovka
Divoká sekaná
Fajnový mix na topinky a do salátů
Pečené uzené koleno
Bramborovo-pórková polévka
Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty
Zeleninový salát s balkánským sýrem
Těstoviny s pečenými rajčaty
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…