Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šťouchané brambory
Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou
Super koblížky
Dort s ovocem a želatinou
Kakaové řezy s jablky
Skvělý pečený čaj
Tvarohový koláč s třešněmi III.
Salát z quinoy a sušených rajčat
Jihočeská kulajda od maminky
Marocké masové koule s kapustičkami a…
Domácí rybízová marmeláda
Krůtí špízy yakitori
Jahodové nanuky
Cuketovo-brokolicový krém
Domácí zázvorovo-citronová limonáda
Poke bowl s lososem
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger