Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sněhové pečivo
Výborný kuskus
Vánoční likér z ledových kaštanů
Medové-ořechové řezy
Pikantní gyros v housce
Peříčkový řez
Salát Nicoise
Zapečené cukety se šunkou a sýrem
Malinový nepečený dort
Okurkový salát se skleněnými nudlemi
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Cuketová bábovka
Tzatziki
Lehký levandulový sirup
Borůvková zmrzlina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…